Kostnad för kost- & hälsocoaching

Kostrådgivning & hälsorådgivning online

  • Första samtal med sammanfattning och plan: 1.100 kr. (max. 90 minuter)
  • Följdsamtal: 600 kr. (max. 60 min.)
  • Följdsamtal: 300 kr. (max. 30 min.)
  • Fasta- och kostrådgivning med sammanfattning och planer: 1.900 kr (Paket 3 möten: 2x 60 minuter, 1x 30 minuter).
  • Fermentering - vägledning online: 350 kr (max. 60 minuter)

Betalning sker via faktura/banköverföring och betalas inom 7 dagar, alternativt via Swish eller PayPal. Kostrådgivning ingår i Friskvårdsbidraget.

 

I första samtalet går vi igenom din hälsa, dina kostvanor och din målsättning. Jag ger dig råd hur du kan ändra din kost, och går även in på andra teman som t.ex. träning, avslappning etc.

 

En sammanfattning & plan ingår i det första samtalet. Efter vårt samtal skickar jag en liten sammanfattning om det vi pratade om. Mina rekommendationer är listade i planen på ett strukturerat sätt, så du lätt kan se vad jag föreslår till frukost, som mellanmål osv. Planen ger förslag och pekar på det du bör fokusera på. Den innehåller inga exakta rätter till lunch eller middag som du måste följa, då jag tycker att detta gör klienten mer inskränkt i sin vardag, dock får du en del recept som du kan välja bland. Meningen är att du med din nya kunskap självständigt ska kunna välja det som du gillar bäst, fast avvägt och med bättre råvaror!

 

Jag rekommenderar vid behov även kosttillskott, teer och annat som kan påverka din hälsa eller prestation positivt. Vid behov tipsar jag också att gå till din vårdcentral och ta vissa prover, som kanske glömts bort eller ignorerats vid tidigare läkarundersökningar.

 

Jag rekommenderar minst två samtal, men vid en mer allmän kostrådgivning kan också ett samtal räcka till. Efter första samtalet kan jag avgöra ditt behov bättre och ger dig en rekommendation, men i slutändan avgör du hur många möten du anser att du behöver.

 

Om du vill genomföra en hälsofasta eller prova på intermitterande- eller intervallfasta, ber jag dig att höra av dig innan för ett kortare samtal via telefon. Inte alla kan eller ska fasta, en avgiftning kan vara extremt belastande för kroppen, speciellt om den görs på fel sätt. Ibland behövs en annan strategi innan man kan sätta igång en fasta. Vilken metod som är bäst för dig kommer vi också att prata om. Tveka inte att kontakta mig!

 

Vid vägledning i fermentering så behandlas inga personliga besvär eller önskemål som har med en kostomställning eller din hälsa att göra, utan är enbart till för att hjälpa dig lyckas med att fermentera grönsaker. Jag skickar recept, eller om du har ett liggandes som du gärna vill prova på, så förklarar jag (muntligt) via onlinesamtal hur du går tillväga. Jag kan även visa bilder för bättre förståelse.

 

Har du frågor? Kontakta mig gärna! Ha förståelse för att frågor som egentligen handlar om en kostrådgivning bara besvaras under ett betalt coachingsamtal. Välkommen!


Dela gärna! Tack!

Har du frågor?

Please enter the code:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Helena Ahonen

Naturterapeut & Kostrådgivare

Fasta-rådgivare

Vegansk kost för idrottare, mammor och barn (alla är självklart välkomna!)

 

Telefon: 076-705 50 55

E-mail: info [at] naturpraktiken-alvaret.se

 

Adress:

Ebbelunda 201

386 62 Mörbylånga